Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μπάτσο σαγανάκι


Υλικά
Τυρί μπάτσο 
Αλεύρι
Νερό
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ρίγανη
Λεμόνι

Εκτέλεση
Κόβουμε το μπάτσο (βλαχ. μπατούτ) σε φέτες και τις αφήνουμε για λίγα λεπτά σ' ένα μπωλ με νερό. Στη συνέχεια τις αλευρώνουμε καλά και τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσει το σερβίρουμε ρίχνοντας λίγο λεμόνι, πιπέρι και ρίγανη... Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης του, που είναι ευχάριστα υπόξινη και ελαφρώς πικάντικη και αλμυρή, συχνά αποτελεί συνοδευτικό τσιπουρομεζέ για μερακλήδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.